Volver

El nombre d’hipoteques firmades cau un 23 % al novembre a Catalunya

sueldo sareb324.cat, 28 de gener – El nombre d’hipoteques a Catalunya cau al novembre un 23 % respecte al mateix mes de l’any passat.

La xifra d’hipoteques firmades a Catalunya ha disminuït aquest mes de novembre prop d’un 23 % respecte al mateix mes de l’any passat. Al conjunt de l’Estat, la davallada ha estat més accentuada i ha arribat al 27 %.

Catalunya va ser la tercera comunitat on es van signar més hipoteques, un total de 1.932, un 22,6 % menys que fa un any. Pel que fa a tot l’Estat, es van constituir poc més de 13.900 hipoteques sobre vivendes.

El mercat hipotecari no canvia la tendència a la baixa i ja acumula caigudes des de fa més de tres anys i mig. Les dades també mostren un descens significatiu de la quantitat de diners que van deixar els bancs per constituir hipoteques.

L’import mitjà de les hipoteques que es van firmar al novembre és de 106.400 euros, tan sols un 2,1 % més que fa un any, mentre que els diners que van deixar els bancs per constituir les hipoteques van experimentar una baixada encara més significativa, gairebé un 26 %.

photo_autor

¿ Sabes quién es ?

Las noticias del sector en tu email

recibe semanalmente nuestro boletín de noticias